Byty Domy Garáže Komerční prostory Pozemky

vytisknout poslat
Poslat stránku známému





Rezervováno: Pronájem pokoje 23 m2 v centru, na ulici Jana Uhra, Brno


Cena: 7 000,- Kč /měsíc
včetně poplatků za energie a služby
Lokalita: Brno
Jana Uhra
Střed
ID: 000268
Datum vložení: 10.10.2019
Poslední změna: 24.10.2019
Typ zakázky: Pronájem
Kategorie: Byty
Plocha: 23m2

Popis

V zastoupení majitele nabízíme k dlouhodobému pronájmu samostatný prostorný pokoj  s výměrou 23 m2, vhodný pro jednu nebo dvě osoby, v centru města Brna, v městské části Veveří , na ulici Jana Uhra.

Tato bytová část se nachází ve 3. patře cihlového bytového domu, s  vysokými  stropy dodávajícími pokoji prostorný dojem, podlaha je doplněna kobercem, je neprůchozí.  Kuchyňka (se dvěma ledničkami) a sociální zázemí (sprcha, toaleta) je k dispozici na patře společně s dalšími nájemci (zvlášť pro muže a ženy). Přístup po širokém schodišti - bez výtahu.

Bytový prostor se nabízí z velké části zařízený. K dispozici jsou dvě postele, stolky, židle, šatní skříně, nábytkové skříňky, kožená sedací souprava.

Vzhledem k umístění a výborné dostupnosti do historického centra  se jedná o zajímavou nabídku. Prosvětlený pokoj má v cihlové budově se silnými zdmi příjemné klima i v létě a je orientován do tiché klidné části - do zahrad. Platba energií je dána pevným paušálem podle dlouhodobě zprůměrované skutečné spotřeby. Uvedená částka měsíčních poplatků při užívání jednou osobou  je konečná. Připojení internetu a TV-signálu se zajišťuje nájemce sám podle vlastní potřeby. V domě jsou využívány služby UPC.

V bezprostřední blízkosti jsou zastávky MHD, zázemí zdravotních i nákupních středisek. Tato oblast patří do zóny rezidenčního parkování.

Vhodné bydlení pro jednu nebo dvě osoby - studenty i pracující.  Majitel požaduje složení  jistoty ve výši jednoho měsíčního poplatku. Volné od 15.10.2019. Doporučujeme prohlídku, bližší informace Vám ráda poskytne naše makléřka.

Kontaktujte našeho makléře

Jana Konšelová
Jana Konšelová

734866471
info@dreal.cz

Rychlý kontakt

Označené* položky jsou povinné.